Излезе пробата за наркотици на шофьора, катастрофирал на бул. Тодор

...
 Излезе пробата за наркотици на шофьора, катастрофирал на бул. Тодор
Коментари Харесай

Дрогиран е бил шофьорът, возил две деца, катастрофирал и ранил хора София

 

Излезе тестът за опиати на водача, аварирал на бул. „ Тодор Александров “ в София. Резултатът е позитивен и мъжът е бил дрогиран, когато се е случил случаят, научи bTV.

Последното му записано пътно нарушаване е от 2021 година, научи bTV

Шофьорът самокатастрофира на столичния бул. в четвъртък. В колата бяха две деца – момчета на 10 и 12 години. Те са откарани в шокова зала в „ Пирогов “. Не са потърпевши съществено, само че остават за наблюдаване в болничното заведение.

При случая пострадаха и трима възрастни. Състоянието на един от тях остава тежко, оповестиха за bTV от „ Пирогов “. Той е с политравма в реанимация.

 Има фрапантно замърсяване на въздуха в Пловдив поради пожара в Цалапица България 3 мин. Има фрапантно замърсяване на въздуха в Пловдив поради пожара в Цалапица  Медицинските гъби и имуномодулацията Съдържание от партньори 8 мин. Медицинските гъби и имуномодулацията  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ (ВИДЕО) България 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ (ВИДЕО)  Синини и счупени зъби: Млад мъж твърди, че е бил пребит от охранители на дискотека в Пловдив Тази сутрин 4 мин. Синини и счупени зъби: Млад мъж твърди, че е бил пребит от охранители на дискотека в Пловдив  Георги Рачев: Предстои наднормално и топло време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: Предстои наднормално и топло време  Шофьорът, аварирал с деца в София: Има 18 престъпни регистрации и санкции за 1750 лева България 3 мин. Шофьорът, аварирал с деца в София: Има 18 престъпни регистрации и санкции за 1750 лева  Транспортният министър изиска оставките на управлението на НКЖИ за влаковите произшествия България 2 мин. Транспортният министър изиска оставките на управлението на НКЖИ за влаковите произшествия  Има фрапантно замърсяване на въздуха в Пловдив поради пожара в Цалапица България 3 мин. Има фрапантно замърсяване на въздуха в Пловдив поради пожара в Цалапица  Медицинските гъби и имуномодулацията Съдържание от партньори 8 мин. Медицинските гъби и имуномодулацията  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ (ВИДЕО) България 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “ (ВИДЕО)  Синини и счупени зъби: Млад мъж твърди, че е бил пребит от охранители на дискотека в Пловдив Тази сутрин 4 мин. Синини и счупени зъби: Млад мъж твърди, че е бил пребит от охранители на дискотека в Пловдив  Георги Рачев: Предстои наднормално и топло време Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: Предстои наднормално и топло време  Шофьорът, аварирал с деца в София: Има 18 престъпни регистрации и санкции за 1750 лева България 3 мин. Шофьорът, аварирал с деца в София: Има 18 престъпни регистрации и санкции за 1750 лева  Транспортният министър изиска оставките на управлението на НКЖИ за влаковите произшествия България 2 мин. Транспортният министър изиска оставките на управлението на НКЖИ за влаковите произшествия

43-годишният водач е в Клиниката по неврохирургия на ВМА в устойчиво положение. Пробата му за алкохол е негативна, само че той отхвърли проба за опиати. Проба му еше взета по-късно в болничното заведение.

Снимка: btvnovinite.bg

Шофьорът е с 18 престъпни регистрации, измежду които за кражба на коли, и 10 наказателни постановления за нарушавания на пътя. 

По наша информация нарушаванията му на пътя са най-вече за превишена скорост. Като насъбраните санкции са за общо 1750 лв.. Последното му записано пътно нарушаване е от 2021 година, научи bTV.

Самокатастрофиралият водач е с доста престъпни прояви

Шофьорът е на 42 години и е осъждан обратно във времето. Проверката на този стадий демонстрира, че мъжът е получавал санкциите си, само че не ги е плащал.

 

Днес материалите ще бъдат докладвани на прокуратурата и се чака да му бъде повдигнато обвение.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР